Blink

På fluer.dk finder du Danmarks største udvalg af billige blink i høj kvalitet. Vi forhandler både de helt billige blink til nybegyndere og eksklusive modeller i sølv eller kobber, som reflekterer lyset i vandet på et helt speciel måde, så fiskene tiltrækkes. Uanset hvilke blink du vælger i vores webshop, er du garanteret internettets bedste priser på blink.
 
Blink har forskellige styrker, hvilket også afhænger meget af vandforholdene. Nogle blink er mest effektivt i hurtigt strømmende vand, mens andre fungerer bedre i langsomt strømmende vand. Blink der er brede er desuden mere lokkende end de smalle, da de laver kraftige bevægelser i vandet og slår ud til siderne på en lokkende måde.
 
Vælg det rette blink
 
Det er en personlig sag at vælge det helt rette blink. De fleste fiskere får med tiden deres egne personlige favoritter inden for blink, mens det for nybegyndere kan være svært at overskue det store udvalg.
 
Hvis fiskeriet er helt nyt for dig, så sørg for at rådføre dig med vores personale, som med stor fornøjelse vil hjælpe dig med at finde blink, der passer til dine evner og din fortrukne form for fiskeri. Vi står altid klar med den helt rette rådgivning, så ring blot på tlf. 27 62 09 20 eller send os en mail til fiskegrej@fluer.dk