Fiskestang

På fluer.dk har vi en fiskestang til enhver fisker og til alle former for fiskeri. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren fisker, eller du er til kystfiskeri, Put & Take, åfiskeri eller fluefiskeri, har vi det helt rette fiskegrej til dig.  
 
Find den rette fiskestang til dit behov
 
Med den rette fiskestang får du bedre komfort og større chance for at få en god fangst med hjem. Uanset hvilken fiskestang du vælger, garanterer vi dig for høj kvalitet til en super fordelagtig pris.
 
Er du som nybegynder i tvivl om, hvilken fiskestang du skal vælge, står vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde en god, men billig fiskestang ud fra den form for fiskeri, som du elsker allermest. Er du derimod en garvet fisker, som ønsker en mere avanceret fiskestang, hjælper vi ligeledes dig med at finde frem til den perfekte fiskestang.
 
Vores personale er alle garvede fiskere, som kan vejlede dig til det helt rette køb, når du er på udkig efter ny fiskestang. Få svar på dine spørgsmål eller gode råd ved at kontakte os på tlf. 27 62 09 20 eller send en mail til fiskegrej@fluer.dk