Fluebinding

Fluebinding er en sjov disciplin for enhver der elsker fluefiskeri. Ved at binde dine fluer selv får du rig mulighed for, at lave fluerne præcis som du vil have dem – det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har alle de materialer og værktøj, der skal bruges til fluebinding, uanset om du er erfaren eller nybegynder.
 
Fluebinding kan både være sjovt for den erfarne fisker, men også for nybegyndere. De fleste ved dog ikke, hvor de skal starte og hvilke materialer, de skal anskaffe. Derfor kan du i webshoppen også finde bøger, magasiner og film med gode tips og tricks og vejledninger til at komme godt i gang med fluebinding.
 
Alt til fluebinding til konkurrencedygtige priser
 
I webshoppen finder du Danmarks største udvalg af fluer, startsæt til fluebinding, materialer og værktøj, så du kan komme godt i gang med at binde nye fluer. Vi sælger altid alle vores produkter til konkurrencedygtige priser og kører løbende særtilbud på udvalgte produkter.
 
For yderligere information om fluebinding er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27 62 09 20 eller besøge os i Grej-shoppen i Vejle. Vores kompetente personale vil altid stå klar med gode råd til dig, der ønsker at binde dine fluer selv.