Fluefiskeri

Er du vild med fluefiskeri, så bør du tage et kig forbi vores webshop, som bugner af kvalitetsgrej til billige priser. Sortimentet består blandt andet af flueæsker, fluebinding, fluehjul, flueliner, flueforfang, fluer og fluestænger.
 
Vi sælger fiskegrej til fluefiskeri fra alle de kendte og efterspurgte mærker, og hvis du foretrækker dit helt personlige fiskegrej, sælger vi også alt det nødvendige udstyr til bind-selv fluer. Du kan ligeledes finde komplette fluesæt, så du selv kan prøve dig lidt frem og få mest muligt ud af fluefiskeri. 
 
Fluefiskeri for begyndere
 
Fluefiskeri er efter de flestes mening den sjoveste måde at fange en fisk på, fordi fighten, nærkontakten og intensiteten er en oplevelse i sig selv. For begyndere er fluefiskeri dermed også er et af de sjoveste steder, hvor du kan begynde din fiskehobby. Det er nemlig ikke kun en fiskeritype for erfarne, da begyndere også sagtens kan få glæde af denne form for fiskeri.
 
Fluefiskeri er perfekt for begyndere, blandt andet fordi alle kan komme i gang, uden at skulle bruge for mange penge på at anskaffe sig nyt fiskegrej. En nybegynder kan sagtens starte ud med en spinnestang med bombarda flåd og efter lidt mere erfaring investere i noget dyrere fluegrej, når der skal mere udfordring til. på Grej-shoppen i Vejle ønsker vor erfarne, for begyndere kan også sagtens være med pily. ke butik Grej-shoppen i Vejle ønsker v