Fluefiskeri – vi har alt i fluegrej!

Her på siden og i vores fysiske butik Grej-shoppen i Vejle finder du alt, hvad du skal bruge til fluefiskeri til utrolige konkurrencedygtige priser. I vores sortiment af fluegrej til fluefiskeri finder du blandt andet fluestænger, fluer, fluehjul, flueæsker, flueforfang og flueliner. Alt efter hvilken form for fluefiskeri du er til, er det forskelligt hvilket fluegrej, du skal have fat i. Vi gør meget ud af, at du skal have den bedste oplevelse, når du skal ud på fluefiskeri. Alle vores produkter er derfor nøje udvalgt, så du kan finde netop det, som du mangler.
 
SE VORES UDVALG AF KVALITETS OG PRISVENLIGE FLUESTÆNGERE HER.
 
Vi sælger det bedste kvalitetsgrej til fluefiskeri fra de mest efterspurgte mærker på markedet. Blandt andet tilbyder vi fluestænger fra A. Jensen, Lawson og Redington og mange andre gode mærker, som vil gøre din fisketur endnu sjovere for dig. Du finder Danmarks største sortiment af fiskegrej her hos os. Vi har både komplette fluesæt til nybegynderen og bind-selv fluer til den erfarne fisker. Er du i tvivl om, hvilken fluestang der passer bedst til dig står står vi klar til at hjælpe dig. Det bliver endnu sjovere, hvis du har en fluestang, der passer til dit niveau. Du vil også hurtigere blive bedre, hvis du fisker med en fluestang, som passer til, hvor god du er på nuværende tidspunkt. Fluefiskeri er for alle, men som med så meget andet bliver du kun bedre jo mere, du øver dig.
 

En af de sjoveste måder at fange fisk på!

Fluefiskeri er en sjov form for fiskeri, som passer til alle fiskere både professionelle såvel som nybegyndere. Efter de fleste lystfiskeres mening den sjoveste måde at fange fisk på, blandt andet på grund af intensiteten, samt den fight der opstår. Her skal du altså virkelig kæmpe for, at fisken bider på, hvilket mange er vilde med.
 
For erfarne fiskere er fluefiskeri en form for fiskeri, hvor der kan prøves en masse forskelligt fluegrej af, og hvor det samtidig kan betale sig at bruge lidt ekstra penge på fluegrejet. Vi tilbyder desuden waders af højeste kvalitet til gode priser, som gør det muligt, at stå ude i vandet og fiske. På den måde kommer du også tættere på fiskene, og får en helt særlig oplevelse, når fiskene svømmer rundt om dig i vandet.
 
Ligeledes er det en god form for fiskeri for nybegyndere, da alle i dag kan starte med, uden at skulle bruge for mange penge på fluegrej. En nybegynder kan sagtens starte ud med en spinnestang med bombarda flåd og efter noget tid skifte til en fluestang og hurtigt mærke forskellen. Derved vil nybegynderen få endnu mere ud af det.
 
Ønsker du yderligere information, eller har du behov for hjælp til at finde det rette fluegrej, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 62 09 20. Vores erfarne personale står klar med gode råd og den helt rette vejledning.
 
Køb alt dit fluegrej til super gode hos i dag!