Fluer

På fluer.dk er vores webshop fyldt med fluer af alle varianter til alle former for fiskeri for både nybegyndere og erfarne fiskere. I vores sortiment af fluer finder du blandt andet kystfluer, laksefluer, majfluer, rørfluer, tørfluer og vådfluer.
 
Ønskes helt særlige tilbud på større mængder eller specielle fluer, bedes du venligst kontakte os for at få et konkret tilbud til en super god pris. 
 
Køb bind-selv fluer eller komplette sæt med fluer
 
Alt efter om du er nybegynder eller en erfaren fisker, tilbyder vi forskellige varianter af fluer i vores brede sortiment af fiskegrej. Vores udvalg af fluer til fluefiskeri består eksempelvis af bind-selv fluer til den erfarne fisker, som selv ønsker at prøve kræfter med forskellige varianter, og komplette sæt med fluer, som er den enkle og nemme metode for nybegynderen.
 
Til dem som elsker at binde deres fluer selv, bugner vores webshop af forskellige materialer til lave priser, så det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan binde dine fluer.
 
Har du behov for yderligere information om vores fluer, hører vi gerne fra dig på tlf. 27 62 09 20. Du er også altid velkommen til at besøge os i Grej-shoppen i Vejle, hvor vores erfarne personale står klar med gode råd og vejledning om fluer.