Fluer til alle former for fluefiskeri

På fluer.dk og i vores fysiske butik Grej-shoppen i Vejle finder du et stort udvalg af fluer i alle størrelser og varianter. Vi har Danmarks største sortiment af fluegrej, heriblandt fluer, fluestænger, fluehjul, flueliner, fluesæt og meget mere. Vi er specialister inden for fluefiskeri, hvorfor vi kan tilbyde et stort udvalg af fluer, samt den helt rette vejledning til valg af fluer.
 
Vi forhandler fluer til alle former for fiskeri og i vores webshop og fysiske butik i Vejle, vil du således kunne finde fluer til kystfiskeri, Put and Take, åfiskeri, laksefiskeri, geddefiskeri og havørredfiskeri. Vi har fluer og materialer til fluer til enhver fisker, og du kan altid købe vores fluer til super gode tilbudspriser.
 
Bind-selv fluer eller komplette sæt med fluer
 
Alt efter om du er nybegynder eller en erfaren fisker, har vi forskellige varianter af fluer, som ligeledes er lavet til forskellige former for fiskeri. Vores udvalg af fluer til fluefiskeri består eksempelvis af bind-selv fluer til den erfarne fisker, som selv ønsker at prøve kræfter med forskellige fluer, og komplette sæt med fluer, som er enkelt og ligetil for nybegynderen.
 
I vores webshop kan du finde alt, hvad du skal bruge for at kunne binde dine fluer selv. Vi har et bredt udvalg af materialer, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du selv kan binde dine fluer. Som specialister inden for fluefiskeri og fluebinding kan vi ligeledes tilbyde komplette sæt med fluer til nybegynderen inden for fluefiskeri. Vi sammensætter komplette sæt med fluer til alle fiskeriformer, så du hurtigt kan blive klar til næste fisketur.
 
Har du behov for yderligere information om vores fluer, eller ønsker du vejledning til at finde de helt rette fluer til din fortrukne form for fiskeri, hører vi gerne fra dig på tlf. 27 62 09 20. Du er også altid velkommen til at besøge os i Grej-shoppen i Vejle, hvor vores erfarne personale står klar med gode råd og vejledning om fluer.