Kystfiskeri

Er du på udkig efter nyt fiskegrej til kystfiskeri? Så er vores webshop det helt rette sted at lede. Vi tilbyder Danmarks største udvalg af fiskegrej til kystfiskeri til både nybegyndere og erfarne fiskere.
 
I vores sortiment af fiskegrej til kystfiskeri finder du blandt andet fiskestænger, fiskehjul, waders, fiskeliner og endegrej. Alle produkter er af højeste kvalitet og kan købes til billige priser.
 
Kystfiskeri i Danmark
 
I Danmark har vi en samlet kystlinje på mere end 7000 kilometer, og det er stor set tilladt at fiske overalt. Der er dog få forhold, du bør tage hensyn til, når du skal ud på kystfiskeri. Det er blandt andet forbehold ved fredningsbælter og afstand til private grunde, som du bør undersøge, inden du kaster dig ud i kystfiskeri i Danmark.
 
Langs de danske kyster kan du blandt andet fange havørreder, fladfisk, makrel og sild. Hvilket fiskeudstyr du skal bruge til kystfiskeri, afhænger af hvilken fisk, du ønsker at fange.
 
Det er altid vores ønske, at du får den bedste fangst med hjem fra kystfiskeri. Derfor står vi klar til at give de bedste tricks videre til dig. Ring blot på tlf. 27 62 09 20 eller send os en mail til fiskegrej@fluer.dk