Røgsmuld

Kunne du tænke dig at prøve at røge dine friskfangede fisk med krydret røgsmuld, eller har du allerede god erfaring med det? Uanset hvad kan du her på siden finde alt det, du skal bruge til røgning af fisk. Vi har både røgsmuld, røgovne, røgflis og termometre til røgeovne.
Røgning af fisk foregår ved at den plade, hvorpå der ligger enten røgsmuld eller røgflis i røgeovnen, opvarmes, så der udvikles røg.
 
For at få det bedste resultatet ud af din røgning, anbefaler vi, at du bruger lidt tid på at finde den helt rette røgsmuld, som både giver duft og smag til din fisk. Vi forhandler røgsmuld med forskellige krydderier, som alle er i ren naturtræ, hvilket sikrer dig den lækreste smag.
 
Krydr din fisk med røgsmuld
 
På webshoppen og i vores fysiske butik, Grej-shoppen, i Vejle finder du et stort udvalg af røgsmuld og røgflis tilsat forskellige krydderier. Sortimentet byder blandt andet på fint og groft røgsmuld med krydderivarianter som dild, oregano og sennepsfrø.
 
Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller behov for vejledning til brugen af røgeovne og røgsmuld, hører vi gerne fra dig på tlf. 27 62 09 20.
 
Se hele udvalget af røgsmuld og røgovne i vores webshop.