Shimano twinpower CI4 FA - hjulet der understøtter et perfekt fiskeri

Shimano har endnu engang skabt et af de mest fantastiske fastspolehjul. Shimano twinpower CI4 FA er et hjul af enestående kvalitet og med en masse funktionalitet. Hjulets bløde gang gør, at du ingenting mærker, når du kaster det ud, og bremsefunktionen er nem at justere og gør det nemt for dig at bremse selv de store fisk i de danske farvande. Shimano twinpower CI4 FA er spækket med en stribe af Shimanos high-end features. Dyna-Balance er med til at sikre den silkebløde gang samtidig med, at den reducerer ustabilitet. Shimano har specialudviklet Power RollerDette, som afhjælper risikoen for, at linen snor sig, når du spinner ind. Det er en stor fordel, hvis du foretrækker at fiske med en tynd monofil eller flettet line.

 

Det er en næsten endeløs mængde af egenskaber, Shimano har fået inkorporeret i deres fantastiske Shimano twinpower CI4 FA fastspolehjul. Det envejsrulleleje, Super Stopper II, udelukker tilbageløb og gør, at du hver eneste gang solidt kan kroge dine fangster. Når du slår bagspærren til, vil håndtaget ikke have noget spillerum takket være den stærke bremse. Shimano hjul har altid været kendt for deres perfekte lineoplæg, og her er det ingen undtagelse. Aero Wrap II sikrer, at linen bliver lagt i tætte parallelle ringe, som resulterer i, at du kan kaste både længere og mere præcist grundet reduktionen af friktion.

 

Et materiale kendt fra cykelsporten

Shimanos hovedproduktion fordeler sig på tre forskellige kategorier – Roning, cykeludstyr og fiskeudstyr. Og netop med materialet CI4 har de kunne skabe værdi for fiskeriet ved at trække på teknologi udviklet til cykelsporten. Det er især egenskaber som korrosionsbestandighed, styrke, vægtreduktion, slidstyrke og den flotte finish, der har gjort materialet særlig interessant. CI4 er et materiale, der består af carbon og polyamid. Det giver dig et hjul, der har styrken og stabiliteten fra metal men med en væsentlig vægtreduktion. Netop denne vægtreduktion er en fordel, når du er ude på de lange fisketure, hvor armen kan blive træt, hvis hjulet er for tungt. Med et lettere hjul får du en bedre balance i dit grej samtidig med, at metallet sikrer en stabilitet, der gør dine kast langt mere præcise.

 

Hos Fluer.dk står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vi har mange års erfaring i lystfiskeri og deler gerne ud af vores erfaringer. Hos os kan du altid få gode råd og professionel vejledning om valg af fiskeudstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 71 80 80 eller besøge os i butikken i Vejle.