Waders

Et par waders er uundværlige for den ihærdige lystfisker, da de giver en mulighed for at tilnærme sig fiskene uden at blive drivvåd. Waders kan købes i mange forskellige modeller, så de passer til dine behov og forskellige vejrforhold.
 
På fluer.dk finder du et stort udvalg af både åndbare og neopren waders. Med åndbare waders får du et par waders, som på grund af det tynde materiale er meget nemme at ånde i og er perfekte til sommerens mange fisketure samt til mere aktivt fiskeri. Mens neopren waders er en type waders, der er særligt anbefalelsesværdige til stationært fiskeri, da de er lavet i et kraftigt materiale, der holder dig varm dagen lang.
 
Danmarks bedste priser på waders
 
Når du handler på vores webshop, er du både garanteret Danmarks største udvalg og de bedste priser. Vi lægger stor vægt på at tilbyde waders i en høj kvalitet, som alle har råd til, da vi ved, at det er en vigtig beklædningsgenstand for enhver lystfisker. 
 
Skulle du have brug for gode råd eller vejledning i forbindelse med køb af waders eller fiskegrej, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 62 09 20. Vi hjælper gerne med valg af den korrekte størrelse og type af waders.