Fra hobby til levevej | Lidt om hvordan det hænger sammen  

 


 

Kort fortalt

Det hele startede da jeg var en ung knægt på omkring de 14 år - jeg blev nemlig godt og grundigt bidt af lystfiskeri. Jeg besøgte masser af forskellige fiskesteder og med et hav af forskelligt grej med på armen. Jo mere forskelligt udstyr jo bedre og sjovere var det. Og det har jo nok ikke ændret sig meget siden.

Da min entusiasme omkring fiskeri bare voksede og voksede, begyndte jeg at handle lidt med fluer (der har altid gemt sig en lille iværksætter i maven på mig). Jeg kendte den tidligere ejer af en større fiskeriforretning nemlig Flueposten, hvor salget af fluepakker startede på qxl.dk.  Ja det er mange år siden.

Senere købte jeg et lager ind, af en kæmpe samling af fluer i alle varianter og størrelser. Jeg valgte at investere i at, få startet min egen webshop og her opstod købet af domænenavnene Flueposten.dk og Fluer.dk. Den fysiske butik, Grejshoppen, startede jeg på Urhøj i Vejle marts 2009.

Som tiden gik vendte alt fra at være en hobby, der fyldte meget i mit liv og udsprang fra egen garage, til en varrig tidsinvistering. Senere er forretningen vokset sig så stor og har krævet, at jeg fornylig har taget næste skridt og udvidet min butik til meget større lokaler på havnen i Vejle. Sortimentet i dag hos Grej-shoppen indeholder ud over et kæmpe udvalg af alt i fiskegrej og beklædning.
  Min vision for både min fysiske butik og for webshoppen er ligetil
 

  • Kunderne skal være tilfredese
  • Hurtig levering
  • 100% service
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
  •  
  •  

 

God service og tilfredse kunder

Det er vigtigt for både mig og mine medarbejdere, at kunderne er fuldt ud tilfredse med både produkterne og ikke mindst den service de får. Det gælder både Grejshoppen i Vejle samt Fluer.dk. Derfor står vi også altid til rådighed med kyndig rådgivning om de bedste produkter til lige netop dig.

Der er mange forskellige fiskemetoder og individuelle ønsker til fisketurer. Derfor sætter vi os godt ind i den enkelte kunde, så vi kan give den bedste individuelle vejledning om det rigtige fiskeudstyr. Hvis du har spørgsmål, når du handler på webshoppen, er du til hver en tid velkommen til at ringe til os på tlf. 71 71 80 80.

Hos Fluer.dk går alle vores medarbejdere højt op i fiskeri og er ivrige lystfiskeri. Derfor er det også helt naturligt for os at engagere os i vores arbejde og forskellige kundeønsker og give den bedste service – altid. Uanset om du køber varer i webshoppen eller i vores fysiske butik, skal det være en god oplevelse at handle hos os. For at sikre, at vores produkter altid fungerer optimalt og kan modstå de udfordringer, som du kan blive udsat for på en fisketur, afprøver vi selv vores udstyr, inden grejet kommer til salg. Det giver os garanti for, at vores fiskegrej er af højeste kvalitet.

 

Hurtig og sikker levering

Når du handler på webshoppen, får du tryg og sikker nethandel og får altid leveret dine varer hurtigt. Vi leverer dine varer inden for 1 - 3 dage dage, så du hurtigt kan tage dit nye grej i brug og komme afsted på fisketur. Hvis du har mulighed for det, er du altid meget velkommen til at kigge ind i butikken i Vejle på Dyrskuevej 13, 7100 Vejle.

Alle offentlige institutioner kan handle i Grej-shoppen og blive faktureret via deres EAN nr. gennem det offentlige system.

  
Venlige hilsner
 
Lars Kristensen
 
Ejer af Grej-shoppen/Fluer.dk