Om os

Fra hobby til levevej

Lidt om hvordan det hænger sammen.
 
Som udgangspunkt startede det hele da jeg selv var en ung knægt på omkring 14, jeg startede med lystfiskeri. Hvilket foregik så mange forskellige steder og med så meget forskelligt udstyr som muligt. Da min entusiasme omkring fiskeri bare voksede og voksede. Begyndte det at handle lidt med fluer, jeg kendte den tidligere ejer af en større forretning nemlig Flueposten, hvor salget af fluepakker startede på qxl.dk. Senere købte jeg et lager ind af en kæmpe samling af fluer i alle varianter og størrelser. Jeg valgte at investere i at få startet min egen webshop, hvilket opstod ved købet af domænenavnene Flueposten.dk og Fluer.dk, hvor www.fluer.dk i dag er webshoppen tilhørende min fysiske forretning. Den fysiske butik startede jeg på Urhøj i Vejle marts 2009, som jeg har haft gennem 3 år. Som tiden gik vendte alt fra at være en hobby, der fyldte meget i mit liv og udsprang fra egen garage, til en varrig tidsinvistering. Senere er forretningen vokset sig så stor og har krævet, at j
eg fornylig har taget næste skridt og udvidet min butik til meget større lokaler på havnen i Vejle.
Vores sortiment i dag i Grej-shoppen indeholder ud over et kæmpe udvalg af alt i fiskegrej også beklædning og hundefoder mm. 
 
 
Vi bestræber os hos Grej-shoppen altid i at blive markedslederen, og jeg kan med glæde i hjerte oplyse at vi har fået indrettet en 8 meter lang mobil butik, i form af en trailer med masser af vores kendte fiskegrej. Nu har vi endelig plads til at tage alle de ting med, som vi gerne vil medbringe på nogen af de mange markeder, foreninger og arrangementer som vi deltager på. Og vi har naturligvis altid vores håndholdte dankortautomat med i den nye mobile butik med fiskegrej.
 
Vi håber også på at vi med den smarte og brugervenlige webshop, får spredt et budskab om den altid gode service og høje kvalitet til nye dele af landet. Så vi en dag også kan flytte i nogle nye lokaler, på flere adresser i landet så vi er endnu tættere på dig ude på den anden side.
 
Har du hund eller kat? Hos Grej-shoppen i Vejle, har vi nogle blandt de førende mærker inden for foder, til både hunden og katten. Her kan vi rådgive i enten nye foder eller finde en mere økonomisk løsning. Bor du i Vejle by, leverer vi det gerne helt hjem til din dør.
 
Vi Glæder os til at byde dig velkommen hos Grej-shoppen, på www.fluer.dk eller i butikken i Vejle, hvor vi
 bestræber et højt engagement og den bedste service. 
Hvis du har spørgsmål, eller måske skal ud og købe gave til en bekendt. Kan vi altid assistere dig med hjælp til præcis hvilket fiskegrej eller udstyr du skal bruge.
 
Nu er Grej-shoppen også på Facebook, med vores egen side vi løbende vil opdatere på. Og informere om de nyeste ting der sker på Fluer.dk samt spændende tilbud og konkurrencer. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev på webshoppen, og bliv opdateret hver gang i udsender.
 
Og som nyeste medlem i City Vejle foreningen, kan du nu også bruge dit City Vejle gavekort her hos Grej-shoppen.
 
Grej-shoppen holder åbent seks gange om ugen, ellers kan du altid besøge os på www.fluer.dk og gøre dit livs bedste handel i fiskegrej og alt hvad dertil hører.
 
Hos Grej-shoppen og Fluer.dk er vores vision helt enkel:
 
 
-Kunderne skal være tilfredese
-Hurtig levering
-100% service
-Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på fluer.dk skal du igennem 5 trin
1. Find den eller de vare du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelse og betalingsmetode.
4. Godkend vores betingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Vi håber på mange gode og tilfredse handler i fremtiden.
 
Og vi glæder os til at betjene dig.
 
Venlige hilsner
 
Lars Kristensen
 
Ejer af Grej-shoppen/Fluer.dk