Hurtig levering af fiskegrej

Hos fluer.dk er leveringstiden kort. Du modtager som oftest din pakke dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 14. Vi får dagligt afhentet pakker kl 17.00 og gør alt, hvad vi kan for at sende din pakke med det samme. Er der mangler eller varer, vi af gode grunde ikke kan levere, kontakter vi dig omgående.

Det er vores mål på fluer.dk at sende din pakke så hurtigt, at du bliver overrasket næste dag. Ved bestilling uden omdeling er pakken allerede klar i pakkeboksen næste formiddag og ofte inden kl. 13. Vi tager dog forbehold for evetuelle ændret omstændigheder hos PostNord. Levering foregår med Post Nord, og der er til alle pakker et tracking nummer. Forsendelsen er forsikret, hvis noget skulle gå i stykker eller blive væk. Læs mere om vores generelle betingelser her.

Vi beklager den grimme indpakning!
Men hos fluer.dk er 96 % af vores emballage genbrug. Vi passer nemlig på det miljø, vi fisker i.

Vi sender så mange forskellige kasser ud af lageret, at vi ikke laver mange ens. Så er det en stang sammen med et net eller noget andet umuligt, der skal pakkes ind, tager vi det som en udfordring. Vi bruger alle slags kasser fra børnenes legetøj, cornflakes kasser, vinkasser, nedløbsrør og meget mere, ja det er kun fantasien, der sætter grenser for vores kreative indpakning.