Fragt | Hurtig levering af fiskegrej

 


Det er vores mål på Fluer.dk at sende din pakke så hurtigt. Du skulle gerne blive glædeligt overrasket!

 

Modtag din bestilling 1 - 3 dage efter bestilling. Bestiller du inden kl. 14.00 så pakker vi og sender samme dag. Dog kan der være produkter i butikken der først skal transportes til lagret og her må forventes at bestilling først bliver afsendt dagen efter. 

Vi får dagligt afhentet pakker kl 17.00 og gør alt, hvad vi kan for at sende din pakke med det samme. Er der mangler eller varer, vi af gode grunde ikke kan levere, kontakter vi dig omgående.

Ved bestilling uden omdeling er pakken allerede klar i pakkeboksen næste formiddag og ofte inden kl. 13. Vi tager dog forbehold for evetuelle ændret omstændigheder hos PostNord. Levering foregår med Post Nord, og der er til alle pakker et tracking nummer. Forsendelsen er forsikret, hvis noget skulle gå i stykker eller blive væk. Læs mere om vores generelle betingelser her.

 

Vi passer på det miljø vi fisker i!


Hos Fluer.dk er 96 % af vores emballage genbrug. Vi passer nemlig på det miljø, vi fisker i.
Vi sender så mange forskellige kasser ud af lageret, at vi ikke laver mange ens. Så er det en stang sammen med et net eller noget andet umuligt, der skal pakkes ind, tager vi det som en udfordring. Vi bruger alle slags kasser fra børnenes legetøj, cornflakes kasser, vinkasser, nedløbsrør og meget mere, ja det er kun fantasien, der sætter grænser for vores kreative indpakning.