Over 10.000 produkter af billigt fiskegrej

På fluer.dk kan du finde billigt fiskegrej til næsten alle former for fiskeri. Vi tilbyder dag til dag levering, som gør det nemmere for dig handle fiskegrej til Danmarks billigste priser her på siden. Vi har mere end 10.000 varenumre på lager, og derfor finder du her et kæmpe udvalg af billigt fiskeudstyr. Vi stræber efter at have alt mellem himmel og jord - derfor udvider vi også løbende vores sortiment af grej.

Fiskegrej i massevis hos Fluer.sk

Find billigt grej til fiskeri i put and take søer her. Du kan finde alt i stænger, hjul og tilbehør. I Danmark er put and take fiskeri meget udbredt, og der er hundredvis af søer at vælge mellem. Du kan finde en put and take sø i nærheden af dig her.

Man kan udøve mange forskellige former for fiskeri i put and take søerne, og her på siden kan du finde fiskegrej til lige præcis den form for fiskeri, du ønsker at prøve lykken med i søerne. Vi har også mange forskellige slags endegrej, hvad enten du vil fiske med flue, blink eller powerbait. 

 

Billigt fiskergrej køber du online hos Fluer.dk

 

Billigt grej til fiskeri på kysten

Hos fluer.dk kan du finde billigt fiskegrej til fiskeri på de danske kyststrækninger. I Danmark har vi over 7000 km kyst, hvor du frit kan fiske, hvis du har et fisketegn. Ofte foregår fiskeri på kysten med waders, og her på shoppen kan du finde flere forskellige typer af waders, så vi er sikre på, at du kan finde lige præcis det par, som passer til dig.

Fra de danske kyster kan du fange havørreder, torsk, sild, hornfisk og meget mere. Det er altid vigtigt, at dit udstyr afspejler, det du gerne vil fange. Her kan du finde udstyr til kystfiskeri efter alle typer fisk, og endegrej som kan få selv de mest modvillige fisk til at hugge.

 

Fiskegrej til billige priser hos Fluer.dk

 

Geddefiskeriet er altid et spændende fiskeri. Her finder du det helt rigtige udstyr til at fiske efter gedder i de danske søer og åer. Gedden er i Danmark den mest fiskede rovfisk. Det er den hidsige fight, og de mange kræfter der ligger bag, der især tilfører geddefiskeriet aktion og spænding. Agnene til geddefiskeriet er mange, og der kan bruges forskellige former, størrelser, farver og imitationer til at få den eftertragtede rovfisk til at hugge. Mange geddefiskere går efter det sus, der går gennem kroppen, når gedden tager agnet og krogen første gang. Den måde, gedden angriber på, er med sådan en kraft, at der næsten altid går et gip gennem dig, når du mærker det, og så skal du være klar til kamp. 


Beklædning til fiskeri

Her finder du masser af beklædning til fiskeri. Vi har et kæmpe udvalg af beklædning til fisketuren. Det er enormt vigtigt at være godt klædt på, når du tager ud og fisker. Der findes næsten ikke noget mere irriterende end at være nødt til at afbryde dit fiskeri, fordi du har fået det forkerte tøj på. Vi kan klæde enhver sport- eller lystfisker på fra inderst til yderst.

Det er ofte godt givet ud at have en jakke eller en vest med en masser lommer, du kan opbevare noget af det grej, det er rart altid at have lige ved hånden.

Du kan på siden se vores store udvalg af billige vadejakker, billige bukser, billige flydedragter og meget andet billig beklædning til dit fiskeri. 


beklædning er også fiskegrej. Køb det billigt online hos Fluer.sk

 

Fiskegrej til å

Vi har meget forskelligt billigt fiskegrej til Å-fiskeri. De danske vandløb giver dig mulighed for at fange mange forskellige fiskearter blandt andet ørred, laks, stalling og mange andre. Der er forskellige måder at gribe fiskeriet i åerne an på. Det kan både være fiskeri med spinner, wobler, orm og fluer.

Fiskeri i å kan ofte give dig lyst til at forsøge at affiske hele åen, fordi du ofte nemt kan bevæge dig langs åen. Men det er ofte godt givet ud at koncentrere din indsats om et bestemt stykke vand i åen. Det handler ofte om at tro på din mavefornemmelse og holde dig til det stykke af åen, som du udvalgte til at starte med.

I Danmark er særligt de vestvendte åløb fantastiske til fiskeri efter laks og ørred. Du kan hos os finde et stort udvalg af billigt fiskegrej til både den store å og de små vandløb.

 

fluer.dk er proppet med masser af billigt fiskegrej.

Her kan du finde billigt fiskegrej til fluefiskeri. Vi forhandler alle de kendte mærker, og vi har altid de bedste tilbud på fluegrej til netop din form for fluefiskeri.

Fluefiskeri er intenst og fantastisk, og du har fuld kontrol og føling med fisken gennem linen og den bløde stang. At fluefange en fisk er en fuldstændig fantastisk oplevelse, som ikke kan beskrives. Selvfølgelig kræver fluefiskeri en del øvelse, og der er altid mulighed for at udvikle din teknik.

Hos fluer.dk står vi altid klar til at besvare de spørgsmål, du eventuelt har. Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige udstyr til netop din form for fluefiskeri, så du får valgt den rigtige stang og line. Har du mod på selv at begive dig ud i fluebinderiet for at skabe lige nøjagtig den flue, du mener har succes, har vi masser af grej til fluebinding her. 

 

Billig fiskegrej til fluefiskeri

Spinnefiskeri er den mest klassiske form for fiskeri, og du finder vores store udvalg af billigt grej til spinnefiskeri her. Alle kan spinnefiske – store som små. Spinnefiskeri er mange ting, det kan være afslappende fiskeri med prop, og det kan være intensivt fiskeri med wobler eller andre agn. Hos os finder du alt i stænger og hjul til spinnefiskeriet samt tilbehør i lange baner. Princippet i spinnefiskeri er forholdsvis simpelt. Kast ud og spin derefter linen ind. Dog handler det selvfølgelig om meget mere end blot det. Det handler om, at fiske netop der hvor fiskene står og spinne ind, så din spinner får den rigtige gang i vandet i den rigtige dybde. 


 

spinnefiskeri fiskeudstyr

Billigt udstyr til havfiskeri og trolling finder du her hos fluer.dk. Havfiskeri efter torsk og andre lignende fisk er enormt spændende både fra egen båd eller med en turbåd, hvis du ikke lige har din egen. De lange ture til søs giver ofte en masse lækre fisk til fryseren og nogle gode historier at dele med fiskevennerne.

Trolling fiskeriet er efterhånden blevet en stor del af det danske lystfiskeri. Der trolles både ørreder, laks, torsk og meget mere, det kræver dog en veludstyret båd.

 

Reglerne for at fiske i Danmark er ganske simple. Alle danskere har ret til at fiske langs de danske kyster. Er du mellem 18 og 65 år, skal du dog erhverve dig et fisketegn. Hvis du er yngre end 18 eller ældre end 65, er det gratis. 


 

udstyr til havfiskeri og trolling

 

Har du spørgsmål angående vores grej, eller til hvordan du sammensætter det mest optimale til netop din yndlingsform for fiskeri, er du altid velkommen til at kontakte os på fiskegrej@fluer.dk eller besøge vores butik i Vejle.