Fiskeudstyr er vores speciale og vi har det største udvalg

Alle medarbejdere hos Fluer.dk og i vores fysiske butik i Vejle - Grejshoppen, er fiskere i fritiden. Vi har derfor alle sammen en kæmpe viden og erfaring som vi kan øse videre ud til jer. Vi er ikke bange for at sige at vi er specialister i fiskeri og endda indenfor alle typer. Vi har alle også igennem tiden haft fingerne i rigtige meget grej og udstyr. Vi mener derfor at, vi er de perfekte til at vejlede og rådgive når der skal købes nyt grej. Uanset om du kommer og besøger os fysisk eller online, vil vi give dig en professionel råsgivning. Har du brug for gode råd mm. så tøv ikke med at kontakte os. 

Specialister i fiskeudstyr

Hos Fluer.dk er vi specialister i fiskegrej. Uanset hvor du skal fiske, så har vi en løsning der kan hjælpe dig til at få stram line på turen. Vi klæder dig på med beklædning fra top til tå og holder dig varm og tør. Vi har alt indenfor udstyr og derfor kommer du naturligvis afsted med den rigtige fiskestang og det rigtige fiskehjul - første gang. Mange tænker på hvad der er vigtigst i fiskeri og vi mener at, jo tættere du er på fisken jo vigtigere er grejet, derfor er din fiskekrog det vigtigste, den skal være solid og skarp. Dernæst skal din fiskeline kunne holde til din fangst, samt være god at kaste med.

Vi har et hav af forskellige stænger, hjul, liner og meget mere lige netopå beregnet til din fisketur. Vi har kategoriseret shoppen så det burde være nemt for dig at finde frem til netop den type af fiskeudstyr som du søger. 


 

Beklædning til din fisketur køber du online hos Fluer.dk

Fiskestænger køber du online hos Fluer.dk

Fiskehjul køber du online hos Fluer.dk

Fiskeline køber du online hos Fluer.dk


Skal du ud i vandet og fiske, eksempelvis ved et stykke dansk kyst, så er det vigtigste fiskegrej waders og endegrej til spin eller fluestangen og nogle gode kystfluer. Vi harVi har flere modeller af waders, både online og i butikken. Neopren waders til det kolde vand og åndbare waders til den danske sommer mm. Fornøjelsen ved fisketuren bliver minimal hvis man ikke har de rette waders på. Det har vi en løsning på.

Ved fiskeri i en vest eller østvendt å, har vi både skridtstøvler og waiste waders, så undgår du at svede hele kroppen. Før du tager dine waders på, anbefaler vi dig at have blødt tøj som isolere godt. Det kan være noget helt almindeligt eller avancert undertøj i uld, alt andet end jeans.
 

Waders køber du online hos Fluer.dk

Blink til fiskeri køber du online hos Fluer.dk

Fiskegrej køber du online hos Fluer.dk

Fluer til fiskeri køber du online hos Fluer.dk


Fiskegrej til ferien eller fiskerejsen, uanset om turen går til et dejligt laksevand i norden eller der er tale om en tropisk fisketur efter monster fisk, så kan vi hos fluer.dk hjælpe dig med rejsen og fiskegrejet til turen.


Den mest populære ting i Danmark, er nok stadig fisketuren til en norsk elv efter blanke laks. Her har vi alt hvad du skal bruge uanset om du er fluefiskeri eller spinnefisker. Skal du ned i varmen og fiske big game så, kan vi også hjælpe dig godt på vej. Det er dog ikke altid at du selv skal medbringe fiskegrej, da det er tungt og dyrt. Uanset hvor du rejser hen og hvornår, så kontakt os for at få en god tur.


 


Alle er velkommen hos Fluer.dk!

Uanset hvad du fisker efter eller hvor du fisker, så er du mere end velkommen hos os. Vi går op i alt fra krabber til hvaler og det vil være en glæde at hjælpe dig med at få din fangst i hus, uanset hvilket dyr du fisker efter. Fiskegrejet gør den største del af arbejdet. Med vores kæmpe viden om vandet og de forskellige fisks reaktioner på forskelligt fiskeudstyr, kan vi hjælpe dig med til at nå til målet, den vilde fight.  

Hos os finder du udstyr i forskellige prisklasse. Her er der både noget for Hr. og Fru. Danmark og for de mere gavet fiskere. Vi har lækkert fiskeudstyr til de dyre priser. Som skrevet - Hos Fluer.dk finder du alt hvad hjertet begærer af grej og udstyr!

Find vej hen til forsiden og find alt udstyr til din næste fisketur her.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få det meste og det bedste ud af din næste fisketur!