Laksefiskeri for alle fiskere

 

At fange en laks med fluer står højt på mange lystfiskeres ønskeliste. Mange forbinder laksefiskeriet med noget magisk. At være i stand til at hive de helt store laks i land handler selvfølgelig om mange ting, men vejr og vind har som altid en indflydelse på fangstsuccessen. Almindelig vandføring og en god vind fra vest eller sydvest er gode kriterier for at hive de fortryllende laks i land.

 

Laksefiskeriet kan selvfølgelig være forskelligt fra person til person, og der er ikke en bestemt metode, der er bedre end andre. Men hvis du er helt ny ud i laksefiskeriet, har vi et par tips til dig. Det kan være godt givet ud at affiske så meget vand som muligt. Bestem dig for et spot og kast fluen mod det og bevæg dig nogle meter, før du igen sender fluen mod vandet. Favorit laksefluen er selvfølgelig en personlig præference, men vi har gode erfaringer med den farverige Zonkerflue, hvis det er overskyet, tidligt eller sent på dagen.

 

Laksefiskeriet kræver noget af dit grej. Her kan det især være godt givet ud, at du er fuldt udstyret, så du ikke ender med at miste en af de eftertragtede fisk.

Vi står klar med gode råd

Er du nybegynder inden for laksefiskeriet, eller har du blot brug for gode råd om det bedste udstyr, så er fluer.dk det rette sted at søge. Vi tilbyder professionel rådgivning om laksefiskeri både til begyndere og erfarne fiskere, og så har vi tilmed Danmarks største udvalg af fiskegrej, blandt andet til laksefiskeri. I vores sortiment af fiskegrej til fiskeri efter laks finder du blandt andet et hav af forskellige laksefluer, laksestænger og fastspolehjul. Vi lover, at du her finder, hvad du skal bruge for at gøre laksefiskeri til en sjov og udfordrende form for fiskeri.

Store rabatter på fiskegrej

 

Når du køber fiskegrej i vores webshop, er der altid mulighed for at spare en masse penge. Vi kører store rabatter på udvalgt fiskegrej inden for mange former for fiskeri, og for at vi altid kan sikre dig lave priser, yder vi naturligvis prisgaranti på vores fiskegrej. Det betyder, at hvis du finder et produkt, som er billigere et andet sted, skal du blot kontakte os, så vi kan hjælpe dig med den billigste løsning.

 

Har du brug for gode råd til laksefiskeri, eller ønsker du at få vejledning til valg af det rette udstyr, inden du begiver dig ud i det spændende fiskeri, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 71 80 80. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at dele ud af deres viden.