Fiskegrej i høj kvalitet

Vi har Danmarks største udvalg af fiskegrej

På Fluer.dk er vi stolte af at have Danmarks bedste og største udvalg af kvalitets fiskeudstyr til de bedste priser. Vi har alle former for fiskegrej, så hvad enten du mangler fiskestænger, udstyr til fluefiskeri, røgeovne eller billigt fiskegrej, finder du det her på shoppen.

 

Selvom vores grej er billigt, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Hos Fluer.dk er alle medarbejdere ivrige lystfiskere, som har afprøvet vores udstyr til fiskeri, inden grejet kommer på shoppen. For os er det vigtigt, at vi er sikre på, at vores fiskegrej kan stå imod de udfordringer, som du kan blive udsat for på din fisketur.

Find det rette fiskegrej

Vi går meget op i, at du finder det rette fiskegrej. Måske har du brug for fiskeudstyr, fordi du ikke længere gider at låne af andre. Eller måske trænger du bare til noget nyt grej til din kommende fisketur. På webshoppen har vi gjort det let for dig at finde det rigtige fiskegrej. Vi har delt vores billige fiskegrej ind i kategorier efter former for fiskeri eller steder, hvor du kan tage på fisketur på.

 

Udover at have et bredt sortiment af fiskegrej, har vi ligeledes et stort sortiment af beklædning til fiskeri. En god fisketur kræver den rette beklædning, så du hverken er for kold eller varm, eller bliver våd på grund af regn eller vandet, du fisker ved. Med den rette beklædning bør der ikke være noget, der kan stoppe dig i at komme af sted på en fisketur.

Vores 5 mest populære udstyr til fiskeri

Vi har et stort sortiment af fiskegrej hos Fluer.dk. Her er vores top 5 mest populære og solgte grej:

 

1.

10 stk. Quantum Magic Trout Bait - Se online her

En af vores mest populære varer er Quantum Magic Trout Bait. Med denne vare, får du ti forskellige former for bait. Pakken indeholder ti glas med bait-nyheder fra Quanturm. Baiten er nem at få på krogen, da den er let at forme, samtidig med at den er holdbar. Desuden undgår du at få klistrede fingre, da den ikke hænger fast i huden. Quantum Magic Trout Bait er perfekt til dig, som fisker i put and take og som ønsker at prøve forskellige former for bait.

 

Fiskegrej bait til fiskeri

2.

Børsteorm jig i grøn med sølv glimmer - Se online her

Skal du på fisketur til en put and take sø, er det vigtigt at have det rigtige fiskegrej til at sætte for enden af linen. Børsteormen er ideel til bombarfiskeri i put and take søer, da du med den slipper for at have levende madding med, derudover sidder den bedre fast end en levende orm.

Fiskegrej børsteorm

3.

Uf Herning Fly Chartreuse – Daiichi - Se online her

Vores absolutte bedst solgte varer er denne flue til kystfiskeri, men du kan også bruge den put and take.
Man kan opdele fluer i to typer, den ene type skal ligne en naturlig flue, altså en flue, der skal ligne fiskens naturlige føde. Den anden type er en flue af ren fantasi, som ofte er farvestrålende og fluorescerende. Den naturlige flue er bedst at bruge om sommerhalvåret og de fantasifulde fluer er bedst at bruge i vinterhalvåret, da fiskens stofskifte er nedsat i den periode. Den her flue er en mellemting mellem den naturlige og fantasifulde flue, derfor er det en flue, som du kan bruge hele året rundt.

 

Fiskegrej flue til fiskeri

4.

Scierra EDP Fluehjul - Se online her

Fluehjulet her er et godt billigt hjul, som  er perfekt til dig, der gerne vil have et fint fluehjul, uden at ofre mere end højst nødvendigt. Fluehjulet har en stabilt bremse, og du kan bruge hjulet til at fange fisk såsom stalling, ørred og laks. Du kan få fluehjulet i forskellige størrelser, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.  

fiskehjul som fiskegrej

5.

Røgeovn: Kasper Røghat, inklusiv termometer og to kg smuld - Se online her

Når du har fanget din fisk, er det tid til, at den skal tilberedes. Det kan du blandt andet gøre ved at ryge fisken. Med røgeovnen kan du let ryge store og små fisk. Når du ryger din fisk, får den en fantastisk smag, så du får endnu mere ud af din fiskeoplevelse. Kasper Røghat er en lille og nem røgeovn, som du kan transportere med dig overalt. Den er fremstillet i rustfrit stål, har et højt røgkammer, og udover røgeovnen medfølger der også et monteret termometer samt to kg røgsmuld.  

 

Fiskegrej rygeovn

Altid hurtig levering

Når du køber fiskegrej på Fluer.dk, får du altid hurtig levering. Vi leverer indenfor 1-2 dage, så du hurtigt kan tage dit nye fiskegrej eller din billige fiskestang med på din næste fisketur. Hvis du bor i nærheden af Vejle, er du også altid velkommen til at kigge ind i butikken på Dyrskuevej 13, 7100 Vejle- Vores åbningstider er:

 

Hverdage: 09.30 til 17.30
Lørdage: 09.00 til 13.00
Første søndag i måneden: 09.00 til 13.00

 

Alle offentlige institutioner kan handle fiskegrej i Grej-shoppen og blive faktureret via deres EAN nr. gennem det offentlige system.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det rette fiskegrej.

Med venlig hilsen
Lars Kristensen

Grej-shoppen/Fluer.dk