Fiskegrej i høj kvalitet

 

Hos Fluer.dk har vi Danmarks største udvalg af kvalitets fiskegrej til de skarpeste priser.

Vi har alt, hvad du skal bruge til en god fisketur og står altid klar med gode råd og professionel vejledning. Uanset om du har mange års erfaring som lystfisker eller er nybegynder, har vi fiskegrej der passer til dig og dine behov. Vi tilbyder et stort sortiment af billigt fiskeudstyr til lystfiskere på alle niveauer og sælger både grej på vores webshop og i vores fysiske butik, som du kan besøge i Vejle. Selvom vi sælger vores mange produkter til de bedste og laveste priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af varerne. Vi sælger udstyr fra populære kvalitetsbrands, og du kan være sikker på, at du får holdbare og slidstærke produkter, der gør fisketuren endnu sjovere.

 

FIND DET RETTE FISKEGREJ

 

Du kan fiske i alt slags vejr, men det er nu sjovest, hvis du har det rette udstyr med og den bedste beklædning på til det skiftende danske vejr. Hos Fluer.dk har vi produkter og tilbehør til alle former for fiskeri, om du fisker i søer, åer, hav eller i put and take og uanset hvornår på året, du tager afsted.

Vi går højt op i, at du finder det rette grej. Måske har du brug for nyt udstyr, fordi du ikke længere har lyst til at låne af andre. Eller måske trænger du bare til noget nyt til din kommende fisketur. På webshoppen har vi gjort det let for dig at finde alt det rigtige. Vi har delt vores billige fiskegrej ind i kategorier efter former for fiskeri eller steder, hvor du kan tage på fisketur.

 

Du finder nemt vores store sortiment af både fiskestænger, hjul, liner, endegrej, tasker og bokse samt meget mere i vores produktlinje i venstre side af webshoppen. Her finder du desuden et stort udvalg af diverse beklædningsdele til fisketurene. Vi sælger både åndbare og slidstærke waders, komfortable vadesko, slidstærke jakker, anvendelige hatte, lune handsker samt meget andet tøj og tilbehør. Den rigtige beklædning gør hurtigt fisketuren bedre og mere komfortabel, og vi har tøj og sko, der passer til både de varme sommerdage, de regnfulde efterårsdage og de kølige forårsdage. Med den rette beklædning bør der ikke være noget, der kan stoppe dig i at komme afsted på fisketur. Du kan let gå på jagt i vores forskellige kategorier og finde præcis det udstyr, du har brug for til din fisketur.

 

 

Top 5 over populære produkter til fiskeri

 

Hos Fluer.dk har vi mange populære produkter blandt vores kunder. Herunder finder du en beskrivelse af de fem produkter, der er mest eftertragtede.

 

1.

PRÆSTEN & FIDUSEN

De mest kendte gennemløbere og blink til Put & Take fiskeri, er klart dem fra Præsten og Fidusen. Fidusen er det lille 2,8g flade ul blink, som med sin langsomme indspinning går let og elegant og vrikker i vandet, dette kan ørrederne ikke modstå. Skal der lidt mere liv på endegrejet, er det gennemløberne fra Præsten, de findes fra 1,8g til 7g. 

 

 

 

2.

Berkley PowerBait

Hvis du skal i Put & Take, så skal du have Powerbait med, du kan forme baiten efter egen fantasi eller som de kendte forme som dråben, elefantfoden eller haletussen. Powerbait kommer med flere forskellige dufte og smage, det mest populære i øjeblikket er klart frugt serierne. 

 

Fiskegrej børsteorm

 

 

3.

Polar Magnus - Dansk kvalitets bundet flue

Vores absolutte bedst solgte vare er denne flue til kystfiskeri. Fluer kan opdeles i to forskellige typer. Den ene type skal ligne en naturlig flue – altså en flue, der ligner fiskens normale føde. Den anden type er en flue af ren fantasi, der ofte er farvestrålende og fluorescerende. Den naturlige flue er bedst at bruge i sommerhalvåret, mens de fantasifulde fluer er bedst at bruge i vinterhalvåret, da fiskens stofskifte er nedsat i denne periode. Fluen her er en mellemting mellem den naturlige og den fantasifulde, hvilket gør den til en populær flue, du kan bruge i de kolde måneder, eller Magnus fluen i sommertiden.

 

Fiskegrej flue til fiskeri

 

4.

Fladen Maxximus - Komplet sæt til kysten

Vi har nu kendt sættet i over 2 år, hvilket ud fra tilbagemeldinger fra kunder, er et super kvalitets sæt til en yderst skarp pris. Skal du teste fiskeriet af på kysten, er her et sæt komplet med Vadejakke, Vadesko og Waders. Støvlerne er med filtsåler, perfekt til vores kystfiskeri. Disse waders har en regulær pasform, ikke tætsiddende, hvilket giver dig plads til bevægelse og komfort.  

 

Fluehjul - SCIERRA TRACK 1.

 

5.

RØGEOVN: KASPER RØGHAT, INKLUSIVT TERMOMETER OG TO KG SMULD - SE ONLINE HER

Når du har fanget din fisk, er det tid til at tilberede den. Det kan du blandt andet gøre ved at ryge fisken. Med røgeovnen kan du let ryge store og små fisk. Når du ryger din fisk, får den en fantastisk smag, og du får endnu mere ud af din fiskeoplevelse. Kasper Røghat er en lille og nem røgeovn, som du kan transportere med dig overalt. Den er fremstillet i rustfrit stål og har et højt røgkammer. Udover røgeovnen medfølger der også et monteret termometer samt to kilo røgsmuld.  

 

Fiskegrej rygeovn

 

 

God service og tilfredse kunder

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det fiskegrej, de køber hos os. Derfor står vi også altid til rådighed med kyndig rådgivning om de bedste produkter til lige netop dig. Der er mange forskellige fiskemetoder og individuelle ønsker til fisketurer. Derfor sætter vi os godt ind i den enkelte kunde, så vi kan give den bedste individuelle vejledning om det rigtige fiskeudstyr. Hvis du har spørgsmål, når du handler på webshoppen, er du til hver en tid velkommen til at ringe til os på tlf. 71 71 80 80.

Hos Fluer.dk går alle vores medarbejdere højt op i fiskeri og er ivrige lystfiskeri. Derfor er det også helt naturligt for os at engagere os i vores arbejde og forskellige kundeønsker og give den bedste service – altid. Uanset om du køber varer i webshoppen eller i vores fysiske butik, skal det være en god oplevelse at handle hos os. For at sikre, at vores produkter altid fungerer optimalt og kan modstå de udfordringer, som du kan blive udsat for på en fisketur, afprøver vi selv vores udstyr, inden grejet kommer til salg. Det giver os garanti for, at vores fiskegrej er af højeste kvalitet.

 

 

Hurtig og sikker levering

Når du handler på webshoppen, får du tryg og sikker nethandel og får altid leveret dine varer hurtigt. Vi leverer dine varer inden for en til to dage, så du hurtigt kan tage dit nye grej i brug og komme afsted på fisketur.

Hvis du har mulighed for det, er du altid meget velkommen til at kigge ind i butikken i Vejle på Dyrskuevej 13, 7100 Vejle.

Vi holder åbent på følgende tidspunkter: TRYK HER OG SE ÅBNINGSTIDER

Alle offentlige institutioner kan handle i Grej-shoppen og blive faktureret via deres EAN nr. gennem det offentlige system.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

 

Med venlig hilsen
Lars Kristensen

Grej-shoppen/Fluer.dk