Waders til alle former for fiskeri

Mangler du waders til din næste fisketur? Her på siden og i vores fysiske butik Grej-shoppen i Vejle finder du et kæmpe udvalg af waders til alle former for fiskeri. Vores waders er alle af en meget høj kvalitet til super fordelagtige priser fra de bedste producenter på markedet.
 
Er du en fisker, som elsker flere forskellige former for fiskeri og som fisker så ofte som muligt, så vil du også have brug for mere end et par waders, for at være så godt udrustet som muligt. Waders er dermed helt uundværlig for den ihærdige lystfisker, da de giver mulighed for at nærme sig fiskene endnu mere, stadig uden at du bliver våd.
 
Neopren og åndbare waders
 
I vores sortiment af fiskegrej har vi mange forskelige varianter af waders, men først og fremmest skal du vælge imellem to specifikke typer af waders, nemlig neopren waders og åndbare waders. Neopren waders anbefales at bruge til stationært fiskeri, når vandet begynder at blive køligere, da denne type waders er lavet af et meget kraftigt materiale, som vil holde dig varm hele dagen lang. De åndbare waders er derimod lavet i et tyndere materiale, som er perfekt til sommerens mange fisketure og gode til mere aktiv fiskeri.
 
Valg af waders
 
Det kan være svært at overskue lige netop hvilken type waders, som er bedst for dig, både størrelsesmæssigt og i forhold til hvilken form for fiskeri, du skal bruge dem til. Derfor vil vi gerne gøre valget af waders lidt nemmere for dig.
 
Når du skal ud at købe nye waders, er det først og fremmest vigtigt, at du sikrer dig, at materialet og størrelsen er den rigtige. Materialet og pasformen på waders betyder meget i forhold til, om de giver den bedst mulige beskyttelse og funktion, når du er af sted på din fisketur. Derudover skal du også huske at vælge de rette waders ud fra hvilken årstid, der er tale om – neopren waders til de kolde dage og åndbare waders til de varmere dage.  
 
Har du behov for yderligere information om vores waders, eller ønsker du at få hjælp til at vælge de helt rette waders til din fisketur, kan du få gode råd og den helt rette vejledning ved at kontakte os på tlf. 7171 8080