Lav velsmagende fisk ved hjælp af en rygeovn

Drømmer du om at kunne røge dine ny fangede fisk selv? Med den populære rygeovn kan du lave super velsmagende fisk eller andet kød, uanset hvor meget du vil røge og hvor du ønsker at røge fisk.
 
På fluer.dk finder du nemlig et stort udvalg af ovne og smuld. Hvad enten du er på udkig efter en mindre transportabel ovn eller en stor røgeovn med plads til flere fisk ad gangen, har vi uden tvivl den røgeovn, som du har brug for.
 
DU KAN FINDE VORES UDVALG AF RØGOVNE, RØGSMULD OG ANDET TILBEHØR LIGE HER.
 
Når du skal købe en ny rygeovn har du flere forskellige muligheder på fluer.dk. Vi forhandler den lille og transportable rygeovn samt en stor ovn med plads til flere fisk og kød ad gangen og til sidst den smarte rygeovn skab, som giver dig endnu flere muligheder for perfekt røgning af fisk. Vi tilbyder derudover gode og skarpe filetknive fra Berkley, der gør filteringen af din fisk endnu lettere. Med sådan en kniv kan du let få tilberedt fisken, inden den skal ind og røges. Du finder alle vores fantastiske knive lige her. Vi tilbyder knive i alle størrelser til knivskarpe priser.   
 

Røgsmuld til røgning af fisk

Når du skal røge fisk eller andet kød i din rygeovn, har du mulighed for at vælge en smag, der er passende til fisken, og som du selv synes om. Vi forhandler nemlig flere forskellige varianter af røgsmuld såsom enebær, dild, oregano og sennepsfrø.
 
Ved at vælge din yndlingsfisk sammen med røgsmuld, der giver den helt rette smag til fisken, vil du få det optimale resultat ud af tilberedningen. Du vil få en hel anden smagsoplevelse af fisken end du normalt vil, hvis du pepper røgsmuldet op. Din rygeovn er derfor effektiv på mange måder, da du let kan tilføre en ekstra lækker smag til fisken. Alle vores røgsmuldsvarianter er af den bedste kvalitet. Du kan med god samvittighed invitere gæster over til røget fisk. De vil elske den helt unikke smag, du kan få ud af fisken med denne kombination.
 
Har du spørgsmål til brugen af en, eller ønsker du vejledning til at finde en god ovn til en god pris, så hører vi gerne fra dig på tlf. 27 62 09 20. Vi har afprøvet alle vores produkter og kan derfor vejlede dig til, hvilken rygeovn du har brug for, ud fra hvad dit behov er. Vi forhandler mange forskellige modeller, der kan afdække hvert et behov. Vi mener selv, at vi har et af Danmarks største udvalg indenfor rygeovne. Så hvad end om du vil have en mindre ovn til hjemmeligt forbrug eller en rygeovn til større kommensaner har vi den rette ovn til dig.  Se alle vores lækre modeller på vores webshop og kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med din nye.