Flueliner til ethvert formål

Flueliner og fluestænger er de vigtigste dele af dit fluefiskegrej, når du tager af sted på fluefiskeri, og netop derfor bør du vælge de helt rette flueliner ud fra dine behov til fluefiskeri. I vores webshop finder du Danmarks største udvalg af fluegrej, og vi har dermed også flueliner både til begyndere og erfarne fiskere.
 
Uanset hvad du fisker efter, har vi de rette flueliner, som lever op til dine behov og kunnen inden for fluefiskeri. Det er vigtigt, at du vælger de helt rigtige flueliner efter dine behov i forhold til størrelse, længde og hvor stor en belastning fluelinen, skal kunne holde til, for at du kan få det bedste ud af fluefiskeri.
 
Stærke flueliner til stærke priser
 
Når du handler i vores webshop eller i vores fysiske butik, Grej-shoppen, i Vejle, finder du altid super gode tilbud på flueliner af højeste kvalitet. Vi forhandler blandt andet flueliner fra de mest populære mærker inden for fluefiskeri, såsom A. Jensen, Guideline og Scierra, som alle producerer slidstærke flueliner af en meget høj kvalitet. På trods af den meget høje kvalitet, lægger vi stor vægt på at kunne sælge vores flueliner til priser, som alle kan være med på.
 
Har du behov for gode råd og vejledning til valg af flueliner, eller har du spørgsmål vedrørende nogle af vores flueliner, hører vi gerne fra dig på tlf. 27 62 09 20. Vores medarbejdere er selv entusiastiske og erfarne fiskere, og de står dermed altid klar med gode råd, når du skal købe nye flueliner.
 
Find dine nye flueliner til super gode priser.