Røgsmuld giver god smag til dine friskfangede fisk

Har du investeret i en røgeovn, eller overvejer du at købe en, skal der også røgsmuld til. Her på siden og i Grej-shoppen i Vejle finder du et stort udvalg af røgeovne, røgsmuld og andet tilbehør dertil. Vi forhandler røgsmuld, som passer til enhver røgeovn og som både kan anvendes, når du røger fisk og kød.
 
Vi tilbyder både røgsmuld i en fin variant og i en grov variant. Den fine røgsmuld anvendes blandt andet til koldrøgning, mens den grove røgsmuld blandt andet anvendes til varmrøgning med en meget høj varme. Uanset hvilken variant af vores røgsmuld du vælger, får du et rent naturprodukt, som er fremstillet af 100% naturtræ. Desuden købes vores røgsmuld i poser af et helt kilo, en besparende og nem måde at købe røgsmuld på.
 
Vores udvalg af røgsmuld byder ligeledes på større pakker med flere forskellige smagsvarianter. Med disse pakker fra Smoke It All får du en nem løsning med en utroligt velsmagende røgsmuld.
 
Røgsmuld med krydderi
 
I vores sortiment af røgsmuld til din røgeovn finder du mange forskellige varianter af røgsmuld. Vi har røgsmuld, som er velegnet til forskellige typer fisk og kød, så hvad enten du har hevet din fangst med hjem, som du ønsker at tilberede på en lækker og anderledes måde, eller du har noget kød liggende, som du ønsker at give en helt speciel smag, kan vi tilbyde det helt rette røgsmuld at bruge.
 
Vores udvalg af røgsmuld byder på varianter med forskellige lækre krydderier, som gør din fisk eller dit kød yderst velsmagende. Vi har blandt andet røgsmuld med smag af dild, enebær, oregano og sennepsfrø. Du vil derfor have rig mulighed for at opnå en lækker røget smag med dit fortrukne krydderi.
 
Hvis du har behov for at vide mere om vores forskellige varianter af røgsmuld eller ønsker gode råd til hvilken type røgsmuld, der passer bedst til den fisk eller det kød, som du vil røge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 62 09 20. Vi står klar med gode råd om røgsmuld, så du kan få ekstra velsmagende fisk.